Råvarufilosofi

HOHDE är förutom högkvalitativ hudvård också en unik energi som väcker din inre glöd till liv.

HOHDE produkterna har sina rötter i den finska naturen och nordiska välbefinnanderitualer. Nordens dolda och kala bäckar är fulla av oefterhärmlig kraft som vårdar huden på ett unikt sätt. Råvarorna som plockas i norden fungerar strålande inom hudvården, eftersom den hårda naturen, anpassad till årstidernas växlingar, ger unika växter. Växterna lagrar mycket näringsämnen i sig själva under den korta växtsäsongen, så de är lämpliga för att stödja hud som utsätts för olika väderförhållanden och påfrestningar.

Effekten av naturliga ingredienser på vår huds välbefinnande har studerats och utnyttjas i århundraden. Som en fortsättning på nordiska traditioner och vetenskaplig forskning har vi utvecklat våra produkter, vars effektivitet är baserad på det harmoniska samspelet mellan naturliga råvaror.

Alla våra produktlinjer är nordisk, plastfritt testat och certifierad kosmetika som inte är testad på djur. Alla ingredienser som används, inklusive konserveringsmedel, är listade i innehållsförteckningen. Som konserveringsmedel använder vi mildare alternativ som används av livsmedelsindustrin och ofta används i naturkosmetik. Konserveringsmedlen vi använder är därför antingen naturliga eller naturlika. Till exempel är kaliumsorbat (E202) och natriumbensoat (E211) mycket skonsamma och milda konserveringsmedel som även förekommer i naturen (förekommer naturligt i t.ex. rönnbär och lind).

CosmEthics-certifikatet garanterar att våra produkter inte innehåller några ingredienser som är förbjudna eller skadliga i EU. Enligt lagen ska alla naturkosmetiska produkter ha något som garanterar produktens hållbarhet. Alternativen vi använder är definitivt de skonsammaste och mest naturliga.

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra finns naturligt i huden och dess funktion är att återfukta huden. Hyaluronsyra har en otrolig förmåga att binda tusen gånger sin egen vikt i fukt. Förutom att återfukta, jämnar hyaluronsyra ut, balanserar och lugnar huden.

Rosenvatten

Rosenvatten lugnar känslig hud, rodnad, couperosa och akne. Rosenvatten återfuktar effektivt torr hud.

Olivolja

Revitaliserande och närande olivolja lugnar också rodnad hud. Den innehåller massor av fettsyror, antioxidanter och vitamin A-prekursor karoten. Karotenoider och vitamin E skyddar hudceller från oxidativ stress och förhindrar tidigt åldrande.

Vår hudvårdsserie

Effektiva och naturliga Pro-Age ingredienser

Den finska naturen är ihållande och primitiv – den har anpassat sig fenomenalt till de utmanande förhållandena i det nordliga klimatet. Under de korta växtsäsongerna utnyttjar floran allt möjligt ljus och lyckas producera en otrolig mängd näringsämnen och antioxidanter, vars kraft är exceptionellt stark.

Vi har använt den oefterhärmliga effekten av växter och örter på vår hudhälsa i århundraden. HOHDE Herbal hudvårdsserie är en fortsättning på denna folktradition – den föddes från en kombination av vetenskapliga forskningsdata, människors erfarenheter och ärftlig kunskap. Vi värnar om Nordens natur och har valt ut värdefulla nordliga ingredienser för HOHDE Herbal-produkter för ditt välbefinnande.

Milda produkter även för känslig hud

Vi behandlar hudens individuella behov med förståelse och passion. Vårt uppdrag är att erbjuda naturliga hudvårdsprodukter för alla hudtyper – för dig som längtar efter effektiva aktiva ingredienser och för dig som behöver skonsam vård. HOHDE Natural-produktserien är funktionell hudvård, vars effektivitet är baserad på råvaror som stödjer hudens naturliga läkning.

Produkterna i HOHDE Natural hudvårdsserien innehåller skonsamt effektiva och säkra ingredienser som balanserar, lugnar och stärker även den mest krävande huden. Produkterna är dermatologiskt testade under överinseende av en hudläkare och är perfekta för känslig hud.

Naturligt och effektivt solskydd

Regelbunden användning av solskyddsmedel skyddar huden från solskador och tidigt åldrande. Produkterna i produktlinjen är designade på ett sådant sätt att de uppfyller normerna för naturkosmetik och är utmärkta för alla hudtyper.